добре дошли в моя уеб сайт
ACAPT.alle.bg

ОЩЕ ОТ ПЛЕЯДИАНЦИТЕ

Вашите мисли, емоции и вярвания, ще бъдат дълбоко повлияни от енергии от многоизмерните и от едновременните ви инкарнационни съществувания. Предизвикателството пред вас ще се състои в това съзнателно да успеете да се справите с отварянето на каналите на познанието съдържащи информацията за едновременното време. И все пак, вашият ум, духът на вашето съществуване, клетките на вашето тяло, мозъкът ви, са многоизмерни през цялото време. Единствено вашето съзнателно Аз е настроено така, че да гледа само един канал и поради това именно този канал е единственото, което виждате. 


Днешният Армагедон включва малцината, които контролират многото. Те на свой ред се делят на нежелаещи да мислят самостоятелно и на такива, които искат да знаят; и ще знаят ще разберат и ще изберат да изцелят всичко. Истинското изцеление означава състрадателно повторно интерпретиране на енергийното разбиране на хора, места, времена и събития. 

За да осъзнаете нещата, трябва да преодолеете страха от личната си сила, но въпросът остава: Колко далеч ще стигнете, преди да оцените онова, което е вътре? 

Ще се заговори публично за опасенията, свързани с генното инженерство, с клонирането и с всички видове електронно вмешателство. От много десетилетия насам, подземните инсталации се използват като тайни места за провеждане на експерименти - на тези места учените ви си играят с възпроизвеждането на живот: правят експерименти с хора, животни и дори комбинират човешки и животински гени, като възпроизвеждат отново така наречените отвратителни създания, създавани в Атлантида. Ще се сблъскате с етичните съображения във връзка с това какво може да се направи с тялото. Напомняме ви, макар че много от вас го знаят много добре - клонингите нямат душа. Не притежават искрицата на живота. В най-добрия случай, те могат да бъдат накарани да правят любов - да участват в процеса, свързан с изявата на сексуалността, при който спермата естествено опложда яйцето. Ако можехте да прескочите във времето и да видите как фашисткия клон от вероятностите, водещ началото си от настоящото време привлича хората, които не искат да мислят самостоятелно и които са много силно привлечени от идеята някой друг да мисли вместо тях! На тях са им вградени чипове и те са се превърнали в програмирани роботи. Много функциониращи роботи вече съществуват: хората биват хипнотизирани и привеждани в транс от електрониката, към която са се пристрастили, при което човек изглежда така сякаш все още функционира нормално, но излъчваните от него мозъчни вълни показват, че са в състояние подобно на дрогираните или в състояние на ступор. Отнемането на силата от човешкия ум дава повод за сериозна загриженост. 

Преди всичко се фокусирайте върху физическата си форма. Разбирайки, откривайки и освобождавайки болката, която носите - ще освободи място за комуникации и знания от едновременните ви животи, които са много тясно свързани с вашия съзнателен живот. 

Умът е универсален по своя обсег и все пак е дисоциран на много отделни отделения, като всички те са до известна степен съзнателни. Умът е в състояние да функционира като интегрирано сътрудничество от много идентичности, които работят заедно, сътрудничейки си и проучвайки, снабдявайки с познания подсъзнателния ум и подтиквайки го да стане съзнателен. Вратите на подсъзнанието ви ще започнат да се отварят и да освобождават мощни минали емоции. Трябва да използвате тази енергия, за да следвате своите импулси и да се научите да вярвате на съвпаденията в живота си, на усета и интуицията и чувствата си. А ако не знаете как да чувствате, изпускате нещо много важно от тази игра.Чувстването се активира като си дадете позволение да чувствате и да притежавате, без да осъждате фонтана от чувства, които се появяват. Вашите чувства са ценни активи, които могат да ви помогнат да определите къде стоите при поемането на отговорността за своите творения. Когато не признавате как наистина се чувствате, вие отричате своите чувства, а след това подсъзнателно проектирате върху други това, което не признавате като свое собствено творение. Не е съвсем лесна задача да обявите за свое собствено нещо, което не знаете че притежавате - в случая става дума за онова, което е съхранено дълбоко в подсъзнателния ум. Ние сме тук, за да ви помогнем в този процес. 

Сега генофондът на човечеството е подложен на стрес и въпросът е: ще успеете ли да изчистите своите гени? Ще бъдете ли в състояние да преобразувате глобалния шок в нарастващ гняв? Сблъскват се вярвания, смесват се стойности и поради усилените енергии, тези манипулации повече няма да могат да прикриват истината. Хората ще си зададат въпроса:"Какво става с нашия свят? Какво не е наред с нашите управници? Защо сме в това положение?" 

От наша гледна точка, много от вас спряха да ценят веселието. Това е истината. Радостта, веселието, доброто настроение, смеха - всички те създават много чиста вибрация. Добре е да се възползвате от наличните възможности. Мързелът няма да ви свърши работа. Вие трябва със състрадание да се протегнете и да влеете сила в други хора, като използвате за целта думите и енергията, за да ги успокоите. Интензивността на телепатията е много голяма точно сега, както и вашата сила да търсите това, което искате - това е отплатата за усъвършенстването на ума. 

Спомняйте си своето детство - когато сте били радостни и жизнени, въодушевени и развълнувани - тези моменти са живи и жизнени и отново ще ви обгърнат енергийно. Всички вие имате много контакти с реалности от други времеви линии; важното е да обръщате внимание на дребните неща в живота. Вие всички сте многоизмерни. Можете да развиете ум с много личности, които са свързани заедно: хармонични, с много задачи, работещи прекрасно с вашия съзнателен ум. В момента можете да знаете, че всички те са тук: налични и готови да сътрудничат, като вие имате свободата да бъдете които сте. Това е положителната страна от контрола над ума - това е обратното на дисоциирания, фрагментиран ум. 

Поемането на отговорност е част от преструктурирането на ума. Ние виждаме вероятностите и усещаме психичното време. Разбираме вашите дилеми, както и разцъфтяването на вашето съзнание и това колко голяма роля играете в тази космическа драма. Ние ви ценим заради вашата способност да се губите в нежността и дълбините на своите лични моменти: гушнати в прегръдка, или улавящи многото чувствени аромати на лятото. Вие сте забележителни същества и самите вие съвсем скоро също ще започнете да разбирате какво точно виждаме ние. 

Ако ви е по-лесно да записвате нещата, за да разберете какво преживявате, непременно го направете. Вие сте тук като пионери на възприемането. Използвайте своя ум и го правете съзнателно, за да се учите от онова, което приемате. Не очаквайте да прочетете нещо за мощта и силата на духовната революция в контролираните вестници, нито да я видите като новина номер едно в новините. Трябва да вярвате и да се настроите и да се вслушвате в своята собствена форма на комуникация, а след това ще знаете и ще преуспеете.Запомнете, тези, които отказват да се събудят хранят онези, които ги контролират. Това е отдавна направено споразумение, упреци не се допускат. Този път не става въпрос за вас срещу някого. Ако следвате стария път на противопоставяне от типа "Ние срещу Тях", страхът и безсилието ще продължат да ви правят компания - както досега. 

Търсете пътя, който носи веселие и радостен живот, където привличате значими и смислени взаимоотношения. Енергийно предавайте това, което научавате и доброволността на съществуването. Демонстрирайте своята вътрешна способност да преобразувате себе си, да не се подчинявате на токсините и на фашистките действия. Имате свой собствен финес, елегантност и стил. Използвайте ги! Новото естествено чувство знае, че всичкия живот е значим и че трябва да се грижите за него. Влюбете се в себе си, защото сте прекрасна форма на сътворението, способна да проявява великолепна и величествена версия на съществуването чрез мисли, думи и дела. 

Излекувайте своята кръвна линия, излекувайте своята болка и открийте радостта да се освободите от тях! Това е най-страхотното време да си жив, което ще влезе в аналите на вашите истории за преражданията. Някой бъдещ ден ще си спомняте и разказвате дълги истории за това какво е било да си жив на Земята по време на голямото ускоряване - един 25-годишен промеждутък от многоизмерна енергия, магически, внушителен и мистериозен.


Емилия Манолова
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.